U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BLOKFLEX

uitzend- detachering - werving&selectie-payroll

088-0354444

Wil je aan de slag bij Blokflex ? Dat kan. We zijn altijd op zoek naar starters en professionals voor onze vestigingen in het land.

Lorem >>

Heb jij een opleiding gevolgd in de ICT? En ambitie om te groeien? We bespreken graag jouw mogelijkheden om als (interim) ICT medewerker aan de slag te gaan. Je kunt instappen als starter maar zeker ook voor de ervaren ICT professionals heeft Blokflex volop mogelijkheden. Voor ICT vacatures kom je bij Blokflex.

Lorem >>

Ben je op zoek naar een leuke baan?

BLOKFLEX werving & selectie 

.

Verzorgende IG  

Banen bekijken

Verzorgende IG    HR Officer (starter)   Mechanische Werkplaatsmonteur  

 RZ002

 PZ001

 HE004

MBO Verzorgende IG niveau 3 afgerond

Profiel opdrachtgever
Middelgrote thuiszorg organisatie die werkzaam is in stadsdelen West en Zuid, kwaliteit van de te leveren (ouderen)zorg heeft deze opdrachtgever heel hoog in het vaandel staan. De organisatie kenmerkt zich door korte en transparante communicatielijnen, je komt te werken in één van de zelfstandige teams.

Uren beschikbaar : 16-24 uur per week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HBO P&A afgerond
WO Hospitality of Psychologie afgerond

 De HR Officer start met het beheer van de volledige personeels- en bijbehorende administraties en wordt verantwoordelijk voor de tijdige en correcte verwerking van mutaties rondom in-, door- en uitstroom.
Stelt brieven en overeenkomsten op.
Maakt maandelijkse rapportages, bewaakt termijnen en archiveert documenten in personeelsdossiers. Ondersteunt de HR Business Partners.
Bovendien krijgt de officer een belangrijke rol in de werving en selectie van stagiaires en de organisatie van events.

Uren beschikbaar : 40 uur per week

 

MTS/MBO Motorvoertuigentechniek en/of Mechatronica en/of Bedrijfswagenmonteur en/of Landbouwmechanisatie

Opdrachtgever is gelokaliseerd in het midden van het land dus aardig centraal gelegen. Is een dealer voor hef- en magazijntrucks met het breedste product assortiment en een landelijk dekkend service en support netwerk biedt opdrachtgever slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport.Uitstekende communicatievaardigheden

 

Uren beschikbaar : 32-40 uur per week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e

 Aanmelden voor deze vacature  Aanmelden voor deze vacature  Aanmelden voor deze vacature

 

Uw CV insturen

Als u geen geschikte functie in onze catalogus kunt vinden, stuur dan uw CV via e-mail naar info@blokflex.nl of gebruik het onderstaande formulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.