U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BLOKFLEX

uitzend- detachering - werving&selectie-payroll

088-0354444

Wil je aan de slag bij Blokflex ? Dat kan. We zijn altijd op zoek naar starters en professionals voor onze vestigingen in het land.

Lorem >>

Heb jij een opleiding gevolgd in de ICT? En ambitie om te groeien? We bespreken graag jouw mogelijkheden om als (interim) ICT medewerker aan de slag te gaan. Je kunt instappen als starter maar zeker ook voor de ervaren ICT professionals heeft Blokflex volop mogelijkheden. Voor ICT vacatures kom je bij Blokflex.

Lorem >>

Ben je op zoek naar een geschikte kandidaat?

BLOKFLEX werving & selectie 

.

ProfielKandidaten bekijken

Patric  Aimee

Profiel

Patric is een zeer ervaren Corporate Recruiter die ook veel ervaring heeft opgedaan in sales functies binnen de uitzend- en werving&selectie branche als (Senior) Intercedent en Vestiging- en Regiomanager.
Erwin is een sociale kandidaat die het belang van een organisatie niet uit het oog verliest maar ook tevens goed kijkt naar de kandidaten kant om op die wijze voor een perfect match te (kunnen) gaan. Erwin kan op diverse niveaus communiceren en sparren.

 

Profiel
Aimee is een enthousiaste zelfstandige teamplayer die veel ervaring heeft opgedaan in Office M<anagement functies, sales functies en in service gerichte functies. Aimee heeft een zeer prettige (telefoon)stem waardoor zij zeer passend is in een functie met veel telefonisch (klanten)contact. Aimee heeft veel humor en gaat met plezier naar haar werk toe om ook zichzelf verder als persoon te kunnen ontwikkelen en ontplooien.


 

 

 

 

Neem contact op als u meer over deze mogelijke werknemer wilt weten

Neem contact op als u meer over deze mogelijke werknemer wilt weten

 

Een vacature toevoegen


Als u geen geschikte kandidaat in onze catalogus kunt vinden, bel ons dan op 088-0354444, stuur de omschrijving van uw vacature naar info@blokflex.nl of gebruik het onderstaande formulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.